Afrit Nevele - na 3 km op de rechterkant ( HERTENFARM SERGEANT)  - RUIMSTE KEUZE UIT 160 UITGESTELDE HOKKEN!!

Fazanten

Wanneer u op zoek bent naar bosfazanten kan u zeker en vast bij ons terecht. Wij hebben steeds enkele hennen en hanen beschikbaar die bij jullie in de tuin kunnen worden gehouden. De bosfazant  is het meest voorkomende fazantenras, andere fazantenrassen zoals goudfazanten, koningsfazanten,... zijn maar af en toe aanwezig.

Het houden van fazanten is in principe vrij eenvoudig, deze kunnen gemakkelijk bij de kippen of ander pluimvee gehouden worden.  bosfazanten hebben in principe weinig zorg nodig, meestal blijven deze altijd buiten en leven ze van natuurlijke voeding. Bosfazanten gaan weinig/ niet in een schuilhok, meestal blijven deze buiten waardoor het misschien beter is om het voeder ook buiten te plaatsen.

Het houden van bosfazanten kan vanaf een omheining van 1 m 50 of je kan deze in een volière houden.  Je kan deze houden per koppel of je kan zelfs 7 hennen combineren met 1 haan!

Wij hebben steeds enkele bosfazanten op voorraad, van de periode maart tot juli zijn eveneens eieren en eendagskuikens aan zeer voordelige groothandelsprijzen verkrijgbaar!

                                                              fazanthen                              fazanth

   


 

openingsuren

Ma tot Za open van 9 u tot 18 u

Zondag open van 9 u tot 16 u 

Gesloten op dinsdag!

Open op paasmaandag van 9 u tot 16 u!

 

 

 

huur een kameel

adresgegevens

HERTENFARM SERGEANT

Sergeant Dierenhandel
Biebuyckstraat 25
9850 Nevele

0499 43.07.07
info@legkippen.be