Afrit Nevele - na 3 km op de rechterkant ( HERTENFARM SERGEANT)  - RUIMSTE KEUZE UIT 160 UITGESTELDE HOKKEN!!

Omlet Kippenhokken België

Uw omlet verdeelpunt voor Vlaanderen!

1) EGLU GO  met 2 m lange ren

 

Verkrijgbaar in verschillende kleuren: 445 euro, hok met ren inclusief PROMO LANCERING

EGLU go is ook zonder ren verkrijgbaar: prijs 329 euro

 

Alles wat je nodig hebt in één pakket

De Eglu Go is de meest eenvoudige manier om een start te maken met het houden van kippen, maar zal ook zeker de gevorderde kippenhouder aanspreken. Hij is bedoeld om tot 4 kippen van gemiddelde grootte of 2-3 kippen van een groter ras te huisvesten. De Eglu Go wordt geleverd met alles wat u nodig heeft om te beginnen. In het hok bevindt zich een bodemplaat met zitrooster en nesthoek, die u kunt vullen met bijvoorbeeld stro of papiersnippers om het uw leggende kippen zo comfortabel mogelijk te maken. De verse eitjes kunnen eenvoudig worden geraapt via het achterdeurtje, waarna u in een oogwenk een kakelvers ontbijt kunt serveren. Smakelijk!

Onderhoudsarm

U zult zien dat het onderhoud van de Eglu Go in een handomdraai gefikst is, dankzij de uitneembare uitwerpselbak en de gemakkelijk te reinigen kunststof oppervlakken. Omdat de Eglu Go gemaakt is van energiezuinige polymeren, biedt het voor járen een hygiënisch en comfortabel thuis voor uw kippen. En uiteindelijk kan alles voor 100% gerecycled worden.

Everything you will need to start keeping chickens

Alles wat je nodig hebt om kippen te gaan houden

 
The slide out dropping tray makes cleaning simple

De uitneembare uitwerpsel-lade maakt schoonmaken simpel

Gemakkelijk te reinigen

De Eglu Go is snel en gemakkelijk schoon te maken, dankzij de uitneembare lades en de grote achterdeur. Gewoon de uitwerpsellade uitnemen en leeggooien op de composthoop of in de moestuin. Kippenpoep is uitstekende, kalkrijke mest! De gladde kunststof oppervlakken kunnen eenvoudig met de tuinslang of de hogedrukspuit worden schoongespoten – geen moeilijk bereikbare hoekjes of absorberende materialen. In tegenstelling tot houten hokken is behandeling tegen parasieten zoals bloedluis in een Eglu Go dan ook voor altijd verleden tijd!.

Pressure washing the Eglu Go
 

De vosbestendige ren!

De optionele (maar zeker wel aanbevolen) standaard ren is gemaakt van stevig gelast en dus ondoordringbaar metaal. Door de unieke flensranden kunnen roofdieren zich bovendien ook geen weg naar binnen graven. De ren biedt meer dan voldoende ruimte voor uw kippen, en kan desgewenst steeds met stukken van 1 meter uitgebreid worden. En omdat de Eglu verplaatst kan worden, kunnen uw kippen steeds pikken, graven en rondsnuffelen in nieuwe stukjes gras, houtsnippers of zand, of welke ondergrond u ze maar wilt bieden!

De unieke ren is al met al uitgebreid getest, en daarbij bestand gebleken tegen vossen, dassen en marterachtigen. En dat betekent dat u uw kippen rustig een dagje achter kunt laten, in de wetenschap dat ze goed beschermd zijn. En de donkergroene PPE coating is dusdanig op het metaal aangebacht, dat u jaren kunt genieten van een goed uitziende ren..

De ren wordt in onderdelen geleverd en kan in een mum van tijd in elkaar gezet worden.

The skirt keeps your chickens safe inside

De flensrand houdt roofdieren gegarandeerd buiten.

 
The Run has a free-ranger door, so you can let your chickens roam the garden

De ren heeft een opening met deur, zo dat uw kippen heerlijk vrij rond kunnen scharrelen

Variabele deurpositie

Het ontwerp van de ren, met uitwisselbare panelen, zorgt er voor dat u zelf kunt bepalen waar u de deuropening wilt hebben. Dit is handig als u de ren zo neer wilt zetten dat een zij-opening beter uitkomt. U kunt het deurtje gebruiken om de drink- en voederbak te bereiken, en natuulijk om u kippen los te laten lopen in de tuin, waar ze zich tegoed zullen doen aan slakjes, insecten en wormen.

 

Heel toegankelijk

De Eglu Go is voorzien van een grote achterdeur, waarlangs u toegang heeft tot het zitrooster en de nesthoek, alsook de uitwerpselbak.

Nesthoek en zitrooster

De Eglu is voorzien van een zitrooster waarop uw kippen 's nachts graag "op stok" gaan. Bovendien is er een aparte nesthoek, die u kunt vullen met stro of papiersnippers voor een comfortabele leg.

Open in een handomdraai

Laat uw kippetjes los in de ochtend of sluit ze veilig in voor de nacht: u bedient het deurtje van buitenaf in één handomdraai. Ook handig als u uw kippen even in de ren in wilt sluiten om eens rustig een grote schoonmaak te gaan houden!

 

Warm in de winter

De Eglu Go is speciaal ontworpen om uw kippen warm te houden in de winter. Hij heeft een unieke dubbelwandige constructie, vergelijkbaar met dubbele beglazing. Hierdoor wordt een hoge isolatiewaarde bereikt, en gaat de zorgvuldig door de kippetjes opgebouwde warmte niet verloren.

 

Koel in de zomer

In de zomer blijven uw kippen heerlijk koel, dankzij de zorgvuldig geplaatste ventilatiesleuven. Hierdoor is er constant frisse lucht, zonder dat het over de ligroosters tocht.

 

Draft free ventilation for your chickens.

Tochtvrije ventilatie voor uw kippen.

The skirt keeps your chickens safe inside
 
 
 
 
 
 
 

 2) EGLO GO UP Kippenhok

 

prijs zonder wielen: 554 euro

prijs met wielen: 615 euro  PROMO LANCERING

 

Elke Dag Verse Eitjes

Altijd al graag kippen willen houden? Een eitje! De Eglu Go Up wordt geleverd compleet met alles wat u voor uw nieuwe hobby nodig hebt. Het perfecte hok voor de onervaren kippenhouder ziet er niet alleen geweldig uit, maar is ook nog eens gemakkelijk te reinigen, eenvoudig in het gebruik, en geschikt voor drie kippen of vier krielkippen. Die zullen weg zijn van het kunststof zitrooster en de nesthoek. Gewoon vullen met stro en dan uitzien naar die eerste keer dat u het deurtje opent om eitjes te rapen!

 

Gemakkelijk te Reinigen

Uw Eglu Go Up reinigen gaat heel eenvoudig, en het kost u wekelijks maar een paar minuten om 'm schoon te houden. Het kunststof rooster met nesthoek hangt boven de opvanglade, waar alle uitwerpselen en vuil worden opgevangen. De lade kan worden uitgenomen, waarna u de mest weggooit in de groenbak of op de composthoop (kippenpoep is prima mest voor planten)

Voor een grondige schoonmaakbeurt kunnen alle oppervlakken van de Eglu snel met een tuinslag of hogedrukreiniger worden gereinigd, terwijl het rooster en de lade kunnen worden uitgenomen en gewassen. Een kind kan letterlijk de was doen.

 

Wielen als Optie

De Eglu Go Up is ook verkrijgbaar met wielen. Dit is met name aan te bevelen als u uw Eglu regelmatig wilt verplaatsen, en al helemaal als u alleen woont. Gewoon met uw voet de beide hendels naar beneden zetten om de Eglu op te tillen en op de wielen te verplaatsen. Dat kan altijd, of u nu een Eglu met aangebouwde ren heeft of niet. U heeft slechts het frame nodig om de wielen aan te bevestigen..

 

Makkelijk te verplaatsen Ren

Als u kiest voor de optionele wielen wordt uw Eglu Go Up nog eenvoudiger te verplaatsen. U kunt uw kippen natuurlijk gewoon op een plek houden; toch is het raadzaam om ze regelmatig te verplaatsen, zodat uw gras zich kan herstellen, en de kippen weer wat nieuws te ontdekken hebben. Met gebruik van het wielmechanisme kan een persoon de Eglu Go Up overal heen verplaatsen.

 

De juist Hoogte voor u en uw Kippen

De Eglu Go Up biedt alle voordelen van de Eglu Go, maar dan op poten. De hennen zullen het heerlijk vinden om "op stand" te slapen en te nestelen in hun comfortabele warme hok. Ze zullen er binnen de kortste keren aan gewend zijn om het laddertje naar hun eigen onderkomen te beklimmen, terwijl ze onder het hok een fijne beschutte plek vinden. Maar niet alleen de kippen zullen de verhoogde Go Up fijn vinden - u zult het eveneens waarderen! Bij het schoonmaken of het eitjes rapen: de ideale werkhoogte maakt het houden van kippen tot een genot!

 

Comfortabele Temperaturen het hele Jaar door

De Eglu is speciaal ontwikkeld om uw kippen in de winter warm te houden. De Eglu heeft een unieke dubbele wand die werkt als een isolerende spouw, waarin een laagje lucht werkt als een effectief isolerende schil rond het hok.

Inde zomer zitten de kippen koel dankzij de speciale tochtvrije ventilatiesleuven, die zo zijn aangebracht dat er verse lucht circuleert zonder dat het over het zitrooster kan gaan tochten.

 

Eenvoudig te bedienen deurtje

Uw kippen 's avonds veilig insluiten en er 's morgens weer uitlaten kan gewoon niet eenvoudiger! Met behulp van de knop op de bovenzijde beweegt u het deurtje, en kunt u het in positie vastzetten. Geen pennetjes vast te zetten of moertjes aan te draaien. En de Eglu Go Up heeft zijn eigen laddertje, dus veelvuldig gefladder bij van en naar de voordeur is volstrekt overbodig!

 

Ren met dubbele staldeur

Anders dan bij andere Eglu's, heeft de ren van de Eglu Go up een staldeur aan het eind. Boven en onderdeurje kunnen onafhankelijk van elkaar worden bediend, met ieder een eigen borgpen om veilug af te sluiten. Open beide deurtjes om uw kippen er uit te laten of voor volledige toegang tot de ren. Of open alleen het bovenste deurtje om bijvoorbeeld voer en water te verversen, zonder dat de kippen er meteen vandoor gaan.

 

Ruime, Roofdierbestendige Ren

De optionele (aanbevolen) standaard ren van 2 meter is gemaakt van stevig stalen raster, en is dus voor roofdieren praktisch ondoordringbaar. Als u dus weg bent, zijn de kippen veilig opgeborgen. De unieke flensranden aan de buitenzijde voorkomen daarbij dat roofdieren zich een weg naar binnen graven. De donkergroene coating beschermt niet alleen, maar zorgt er ook voor dat het geheel prima in de tuin past. En wilt u meer ruimte voor de kippen, dan is er voor de ren een verlengstuk van 1 meter verkrijgbaar.

 

Blije Kippen

Uw kippen zullen weg zijn van de Eglu Go Up. Ze kunnen naar hartelust in en uit lopen, lekker knus en warm slapen als het daarvoor tijd is, en in alle privacy hun eieren leggen. Als u kiest voor een Eglu Go Up met ren kunnen ze dagelijks heerlijk vrij scharrelen, veilig voor vossen en marters, en als u thuis bent laat u ze lekker scharrelen in de tuin. Probleemloos, want tegen de avond zullen ze er als de kippen bij zijn om het comfort van hun eigen kippenvilla op te zoeken.

 

Hoeveel ruimte heb ik nodig?

Het handigst is een tuin met een schutting rondom. Dit voorkomt dat uw kippen in de tuin van de buren gaan scharrelen en, nog belangrijker, zorgt ervoor dat alle eitjes van de kippen ook in uw tuin worden gelegd! De schutting/afrastering moet ongeveer 1,5 meter hoog zijn.

Als u geen gras heeft in uw tuin, is het toch mogelijk om kippen te houden. Als u de grond bedekt met houtsnippers, waarin ze lekker rond kunnen scharrelen, is dat voor uw kippen een uitstekende oplossing.

 

Wat krijgt u er gratis bij?

Wij willen het voor u zo eenvoudig mogelijk maken voor u om kippen te gaan houden, en daarom krijgt u als starter een aantal basisproducten bij de Eglu Go Up kado. Welke Eglu Go Up u ook kiest, u krijgt er gratis een innovatieve voeder- en drinkbak bij. Deze twee passen perfekt aan de ren, de loopruimte blijft optimaal, en door het slimme ontwerp van de bak blijft het voer droog. En beide bakken kunnen zo in de vaatwasser voor een grondige schoonmaak. Daarnaast krijgt u een handige gids over het houden van kippen, alsmede 10 Omlet eierdozen voor vier eitjes elk, die u, gevuld met vier heerlijk verse eitjes aan bijvoorbeeld vrienden of familie kunt geven. Als u gaat voor een Eglu Go Up met ren, doen we er gratis een vier-seizoenen-dekzeil bij, die uw kippen beschermt tegen wind en regen. In de zomer gebruikt u het als zonnescherm om uw dames een heerlijke schaduwplek te geven.

Het grootste pluspunt van de hele aanschaf is, natuurlijk, de gratis eitjes waarmee u elke dag wordt onthaald. Geweldig toch? En dat niet alleen... we zij er zo van overtuigd dat u tevreden bent met de aanschaf van de Eglu Go Up en uw nieuwe kippen, dat we u een 30 dagen niet goed geld terug garantie geven!

 

Eglu Go Up Specificaties

Het Eglu Go Up kippenhok is geschikt voor 4 middenslag kippen of 2 tot 3 grotere kippen zoals de Buff Orpington of de Cochins. Als u uw Eglu Go Up opzet moet u aan de achterzijde rekenen met zo'n 60 sentimeter ruimte om de mestlade te kunnen verwijderen.

Materialen:

Hok: 100% recyclebaar UV bestendig kunststof
Ren: Rondom gecoat stalen raster

Afmetingen verpakking:

Hok: 74cm x 41cm x 81cm (20kg)
Frame & Ladder: 82cm x 11cm x 61.5cm (9.64kg)
Wielenset: 90cm x 12cm x 39cm (4.42kg)
Ren: 93cm x 10.5cm x 65cm (14.83kg)

 

 

3)konijnenhok- caviahok Eglu Go Hutch

Een tuintje in uw tuin

 

 

Garden size recommendations

De Eglu Go Hutch staat ook mooi in úw tuin!!

De Hutch biedt uw huisdier alle ruimte om te spelen en te oefenen, en zodoende gezond te blijven. Daarbij genieten ze de vrijheid om zelf in en uit te lopen, en dus af en toe ook even te relaxen. En de Hutch heeft een bodemraster, in tegenstelling tot menig andere ren. Uw dier blijft veilig binnen, en uw gazon blijft heel.

Hoewel konijnen en cavia's dol zijn op gras, is het ook zonder gazon mogelijk om deze diertjes te houden. U kunt de Hutch bijvoorbeeld opstellen op een terras, maar dan dient u wel te zorgen voor een flinke laag zand waarin ze lekker kunnnen graven en ravotten.

In-built anti-tunnel base

Het meegeleverde bodemraster voorkomt dat uw konijn gaten gaat graven

 

Eglu Go Hutch Specificaties

 

De Eglu Go Hutch is geschikt voor twee cavia's of een dwergkonijn.

Materialen:

Behuizing: 100% Recyclebaar UV Stabilised Polyethylene
Ren: Volledig gecoat en gelast staalraster

Afmetingen en gewicht verpakking:

De Eglu Go Hutch zit verpakt in één doos van 81cm x 74cm x 41cm 
Gewicht: 35kg

Eglu Go Hutch Dimensions

Afmetingen Eglu Go Hutch

prijs: 369 euro

 

 

4)Verplaatsbare kippenrennen

prijs 12 m: 119 euro

prijs 21 m: 139 euro

prijs 32 m: 189 euro

 

Eenvoudig te plaatsen

 

Deze handige afrastering wordt als rol geleverd en is eenvoudig te plaatsen, én te verplaatsen. U rijgt de meegeleverde stokken, die zijn voorzien van dubbele penne voor stabiliteit, door het netwerk, en klaar is uw net! Zet de bovendraad vast in het kapje bovenop de stiok, en druk deze met uw voet stevig op de gewenste positie in de grond.

U kunt de (engelstalige) instructie voor de afrastering hier downloaden.

Top of Omlet Chicken Fencing Gate Post

Speciale kapjes voor het vastzetten.

 

Gemakkelijk toegang

 

Uw Omlet kippennet heeft een ingebouwde toegang, met een stevige vergrendeling, die toch snel geopend kan worden, wat het bijvoorbeeld makkelijk maakt om uw kippen te voederen. De stevige sluiting is uitgevoerd in opvallend groen, zodat de ingang altijd gemakkelijk terug te vinden is. En u kunt de toegang plaatsen waar u wilt. Met recht dus een flexibele oplossing!

De ingang sluit stevig.

 

Inbuilt Gate Included

De handige toegang geeft u snel en gemakkelijk toegang tot uw kippen.

 

Hoger dan de meeste afrasteringen

 

Met een hoogte van 1.25m (hoger dan de meeste andere afrasteringen), kunt u er zeker van zijn dat zelfs de meest volhoudende van uw gevederde vrienden niet kan ontsnappen! .

Perfect voor kleiner pluimvee

 

Het netwerk is ook geschikt voor kleiner pluimvee, zoals krielkippen. Het onderste deel van het net heeft mazen van slechts 50mm omvang, waar ze zich onmogelijk doorheen kunnen wringen. De mazen in het bovenste deel zijn 100mm in omvang.

Taller Than Most Fencing!

Hoger dan de meeste omheiningen

 

Suits Any Shape or Sized Garden

Past bij elke tuin, klein of groot

 

De Omlet Afrastering is verkrijgbaar in drie verschillende lengtes, en dus passend voor elke tuin en de behoeftes van uw kippen. U kunt elke gewenste vorm maken, rond of driehoekig, of gewoon een vertrouwd vierkant.


The grass is always green on the other side.t

Section off an area of your garden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

openingsuren

Ma tot Za open van 9u tot 18u

Zondag open van 9u tot 17u

Gesloten op dinsdag!

Woensdag 10/01/18 uitzonderlijk gesloten wegens begrafenis!

 

 

huur een kameel

adresgegevens

HERTENFARM SERGEANT

Sergeant Dierenhandel
Biebuyckstraat 25
9850 Nevele

0499 43.07.07
info@legkippen.be