Afrit Nevele - na 3 km op de rechterkant ( HERTENFARM SERGEANT)  - RUIMSTE KEUZE UIT 160 UITGESTELDE HOKKEN!!

kamelenverhuur

Een kameel huren klinkt niet alledaags maar toch is mogelijk! Door de jarenlange kweek en training hebben wij momenteel een groep kamelen ter beschikking die heel wat te bieden hebben! Doordat deze kamelen bij ons opgegroeid zijn, hebben de begeleiders en de kamelen een onafscheidelijke band.  Zo kunnen onze begeleiders de kamelen op commando doen zitten waardoor  de ruiter heel eenvoudig kan opstappen.

Naast de bruine kamelen die beter bekend zijn onder de bevolking,  hebben wij ook aandachtstrekkers zoals witte kamelen.  Door hun opvallende verschijning zijn kamelen uitermate geschikt voor  promotie- en allerlei andere doeleinden. Ze zijn al vele jaren graag geziene gasten bij diverse evenementen en festiviteiten.

kameel05 kameelbrugge

Maar kamelen kunnen natuurlijk ook voor andere activiteiten gebruikt worden, zo zijn ze al jaren te gast  in evenementen, processies,  promotiecampagnes, tv-programma’s… Al deze zaken voeren zowel de kamelen als de begeleiders, met veel overtuiging uit.  Ook het nemen van foto’s voor communies of trouwfeesten kan tot de taken van het kamelenverhuur gerekend worden.

kameel01     

Onze kamelen worden met veel liefde behandeld, waardoor zij ook tegenover de mensen zeer vriendelijk en overtuigend overkomen. Het realiseren van  getrainde kamelen is een jarenlange taak van onze begeleiders, die dit graag aan het publiek tentoonstellen!
Omdat het belang van de dieren en het succes van de activiteit bij ons centraal staat worden zij steeds door onze begeleiders begeleid op eender welke locatie. Dit zorgt voor heel wat opkijk en ook  heel wat  spektakel naar het publiek toe. De begeleiders kennen de kamelen door en door en  weten hoe het publiek te amuseren.

Met kamelenverhuur Sergeant
wordt uw evenement zeer plezant!

openingsuren

Ma tot Za open van 9 u tot 18 u

Zondag open van 9 u tot 14 u

Gesloten op dinsdag!

 

 

 

huur een kameel

adresgegevens

HERTENFARM SERGEANT

Sergeant Dierenhandel
Biebuyckstraat 25
9850 Nevele

0499 43.07.07
info@legkippen.be